Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  Az én sztorim: az ARCMASSZÁZS

  14 éves sem voltam, amikor a kozmetikusnak tanuló barátnőm, Juli megkérdezte, hogy gyakorolhatja-e rajtam az arcmasszázst. Úgy mondtam igen, hogy nem is nagyon tudtam, hogy miről van szó. Aztán elsőre a masszázs szerelmese lettem és onnantól alig vártam, hogy gyakoroljon.
  Amikor felnőttem, azaz amikor lett fizetésem, rendszeres masszázsra járó lettem. Általában egész testes svédmasszázs volt a kedvencem, de kipróbáltam többféle masszázsformát is, mint pl a nyirok, thai, mézes, cellulit, köpöly, kozmetikai arcmasszázs.
  Amikor 2018-ban formálódott az L.A. Signature termékpaletta, akkor az arcolaj használatának nagy szerelmese lettem, ami hozta magával az arcmasszázs szokását. Mindig is több volt az arc olajozása számomra, mint egy hosszú kenegetés, egyszerűen abbahagyhatatlan jó érzés volt az olajos arcmasszázs. Gyorsan ki is alakult nálam az arcmasszázs heti rendszeressége.
  Innen jött az ötlet is, hogy Anyunak valamelyik alkalomra ajándékoztam egy általam készített arcmasszázs kupont, aminek nagyon megörült, majd a masszázs végén azt kérdezte: Andi ez egy örök kupon, ugye?
  Természetesen örök kupon lett, minden hazalátogatás alkalmával beállt a megszokott menetrend: ebéd, desszert, kávé, pihenés, arcmasszázs.
  Amikor masszíroztam őt, mindig hajtogatta közben, hogy ez mennyire jó, sokkal jobb, mint amit eddig valaha kapott, nagyon jó kezem van, és nekem ezt kellene csinálni.
  Persze ezt én teljes mértékben elengedtem a fülem mellett, és betudtam annak, hogy csak a hálával teli jól eső érzés mondatja vele a dicséretet.

  A rendszeres arcmasszírozgatások mellett nagyon sokat olvastam és tanultam a témában. Az instán felfedezhető, a világ különböző pontjain található arcmasszázs szalonok videói teljesen magukkal ragadtak, melyeket azóta is rendszeresen figyelemmel követek.
  Egyszer csak megszületett bennem az érzés, hogy én ezt nagyon jól tudnám csinálni, majd nem sokkal később belefutottam a neten egy arcmasszázs tanfolyam hirdetésébe. 2022. őszén el is határoztam, hogy elvégzem a tanfolyamot.

  A tanfolyamon is, akikkel párba kerültem, mindenkitől megkaptam azt a visszajelzést, hogy nagyon jó kezem van, nagyon jó érzés, ahogy csinálom, nekem ezt kellene csinálni.
  Nagyon megtetszett a dolog, így elvégeztem még egy japán arcmasszázs, egy gua sha és egy európai arcszobrászat & arclifting tanfolyamot is. Közben pedig csak gyakoroltam, gyakoroltam és gyakoroltam. Ezúton is ezer köszi mindenkinek, akiken gyakorolhattam:
  Anyu, Noéka, Barus, Mártika, Mariann, Ivett, Dia, Hanna és Ádám.

  A megfelelő bőrápolás nem áll meg szerintem a natúrkozmetikumok használatánál, hanem a masszázzsal teljes egész a történet. Ha a sátras példát vesszük alapul, és ahhoz hasonlítjuk a bőrápolást, akkor nem elegendő a sátorponyvát (bőrfelszín) megfelelően tisztítani és ápolni, hanem a tartó vázszerkezet (arcizmok, kötőszövetek) megfelelő karbantartása és edzése együttesen járul hozzá a lehető legjobb bőrképhez és kinézethez.
  Tudtam és tudom, hogy az arcmasszázs egy szuper alternatívája az arcplasztikának. Hatására az arcvonalak kontúrja megemelkedik és definiálódik, az arcizom tónusosabbá válik, az apróbb ráncok eltűnnek és a mélyebbek halványodnak, a bőr pedig újra üde és élettel teli lesz. A natúrkozmetikumokkal végzett természetes szépülés pedig ideális lehetőség azok számára, akik biztonságos, egészséges és természetes módon szeretnének a lehető legjobban kinézni.

  44 éves múltam, mire több mint 30 év tapasztalatot halmoztam fel a különböző masszázs alkalmakkor. Tudom, hogy mi a jó és a fontos, mire kell figyelni, hogy maximális ügyfélélmény és elégedettség legyen a végeredmény. Ennek szellemében alakítottam ki a stúdiót és a szolgáltatáscsomagokat is.
  Ez az én történetem. Ha Te is szeretnéd kipróbálni az arcmasszázs nyújtotta szépségrituálé élményét, foglalj időpontot és várlak sok szeretettel!