Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  ARCMASSZÁZS csomagajánlatok

  Természetes arcszépítési technika szuperzöld natúrkozmetikumokkal.

  Cím: 1136 Budapest, Balzac utca 26.

  Bejelentkezés: 70/459-6670

   

  💆‍♀️Optimál Arcmasszázs Ajánlat 💆‍♀️

  🌸Szeretnéd, hogy bőröd mielőbb megújuljon? Akkor ez a speciális 35 perces optimál arcmasszázs éppen Neked szól! 🌸

  ✨Az arcmasszázs során kényeztető kezeléseken megyünk át, amelyek segítségével felébresztheted a bőröd ragyogását és felfrissítheted a megjelenésedet. A masszázs ajánlatom azoknak a nőknek szól, akik igénylik a kis extra luxust a mindennapokban. ✨

  Az optimál arcmasszázs tartalmazza a következőket:

  1️⃣Dupla tisztítás: A kezelés első lépése a bőr alapos tisztítása, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket és sminkmaradványokat. Ezután a bőröd friss, puha és tiszta lesz.

  2️⃣Tonizálás: A tonizálás segít visszaállítani a bőr pH-értékét és előkészíti a következő lépést. Ez a lépés segít fokozni a hatóanyagok felszívódását és a bőr hidratáltságát.

  3️⃣Szépítő lifting masszázs: Ez az exkluzív masszázs technika célzottan hat az arcbőr rugalmasságára és feszességére. A masszázs során a bőr fokozatosan felfrissül, és a kontúrok fiatalosabbá válnak. Ez a kezelés kisimítja a finom ráncokat és segít megőrizni a bőr fiatalos megjelenését.

  4️⃣Melegkendős zárás: A kezelés befejezéseként egy kellemes melegkendőt helyezek az arcodra, hogy pihenj egy kicsit, miközben a bőröd élvezi a melegséget és a hatóanyagokat.

  🌸SZIGNATÚRA Arcmasszázs: Kényeztesd magad egy igazán luxus élménnyel! Ez a 45 perces arcmasszázs kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy segítsen visszanyerni a bőr fiatalos ragyogását és feszességét. 🌸

  ✨A SZIGNATÚRA Arcmasszázs a szépség szentélyében tett egyedülálló utazás. Szakértelemmel és gondosan kidolgozott ajánlatom azoknak a nőknek szól, akik szeretnék eltávolítani az öregedés jeleit, és megtartani a bőrük egészségét és szépségét. ✨

  Az exkluzív SZIGNATÚRA Arcmasszázs a következő lépéseket tartalmazza:

  1️⃣ Dupla tisztítás: Az első lépés a bőr kettős tisztítása, amely eltávolítja a szennyeződéseket, a fáradtság jeleit és a sminkmaradványokat. Ez a mélyreható tisztítás segít felkészíteni a bőrt a további kezelésekre.

  2️⃣Tonizálás: A tonizálás egy hatékony módja annak, hogy visszaállítsuk a bőr természetes pH-értékét és előkészítsük a további kezeléseket. Ez segít fokozni a hatóanyagok felszívódását, valamint hidratálja és revitalizálja a bőrt.

  3️⃣ Szépítő lifting & gua sha masszázs: Ez a kombinált masszázs technika célzottan hat a bőr feszességére és fiatalosabb megjelenésére. A masszázs során a bőr újjáéled, a ráncok kisimulnak, és az arc kontúrja fiatalosabbá válik. A gua sha eszköz segítségével további előnyöket nyújtunk a bőrnek, fokozva a vérkeringést és javítva a feszességet.

  4️⃣Melegkendős zárás: A kezelés befejezéseként gondosan egy melegkendőt helyezek az arcodra, hogy a bőröd megpihenhessen és élvezhesse a hatóanyagok áldásait.

  5️⃣Hialuron termékes befejezés: A SZIGNATÚRA Arcmasszázs utolsó lépése egy tápláló hialuronsav alapú termék felvitelével történik. Ez a lépés hidratálja és feszesíti a bőrt, ragyogást és fiatalos megjelenést kölcsönözve.

  🌟 KOMPLEX Arcmasszázs 🌟
  💆‍♀️ Az egyedülálló és komplex 55 perces arcmasszázs fantasztikus élményt nyújt és magabiztosságot kölcsönöz. A kezelés során különleges technikákkal és bőrbarát termékekkel dolgozom, hogy a bőröd ragyogóan szép legyen és Te magad is magabiztosan tündökölj. 💆‍♀️
  A KOMPLEX Arcmasszázs a következő lépésekből áll:
  1️⃣Dupla tisztítás: Az első lépés a bőr kettős tisztítása, amely alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és a sminkmaradványokat. Ez a mélyreható tisztítás az alapja az arcmasszázs megkezdésének.
  2️⃣Tonizálás: A tonizálás egy hatékony módja annak, hogy visszaállítsuk a bőr természetes pH-értékét és előkészítsük a következő mozzanatot. Ez segít fokozni a hatóanyagok felszívódását, valamint hidratálja és revitalizálja a bőrt.
  3️⃣ Szépítő lifting & gua sha masszázs: Ez a kombinált masszázs technika célzottan hat a bőr feszességére és fiatalosabb megjelenésére. A masszázs során a bőr újjáéled, a ráncok kisimulnak, és az arc kontúrja fiatalosabbá válik. A gua sha eszköz segítségével extra előnyöket kap a bőröd, fokozva a vérkeringést és javítva a feszességet.
  4️⃣Melegkendős zárás: A kezelés befejezéseként gondosan egy melegkendőt helyezek az arcodra, hogy a bőröd és az arcizmod megpihenhessen és élvezhesse a hatóanyagok áldásait.
  5️⃣Hialuron termékes befejezés: A KOMPLEX Arcmasszázs utolsó lépése egy tápláló hialuronsav alapú termék felvitelével történik. Ez a lépés hidratálja és feszesíti a bőrt, ragyogást és fiatalos megjelenést kölcsönözve.
  6️⃣Hajas fejbőr masszázs: Az ajánlat záró részeként egy hajas fejbőr masszázsban is részesülsz, amely ellazítja és felfrissíti a fejbőrödet. Ez a kellemes élmény tovább fokozza a relaxációt és segít megszabadulni a mindennapi stressztől.