Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  A szép és egészséges bőr titkai

  7 részes minitanfolyam

  A szép bőr az egészségnél kezdődik.
  Az egészség pedig egy összetett dolog, ahol minden mindennel összefügg.

  7 részes, ingyenes minitanfolyamunkon megmutatjuk:

  – mire figyelj oda a mindennapjaidban

  – hogyan tisztítsd, tápláld, hidratáld kíméletesen a bőröd

  – milyen kozmetikumokat használj, és mit kerülj el nagy ívben

  – mi köze a lelki életednek a bőröd szépségéhez

  …és még sok más érdekességet.

  Az eddigi blogbejegyzésekben is nagyon sok hasznos információt olvastam, amik nagyon érdekes voltak, köszönöm.

  B. Mira

  Kinek ajánljuk a minitanfolyamot?

  Azoknak, akik nem csak külsőleg akarnak szépnek látszani, hanem jól is akarják magukat érezni a bőrükben.
  Akik nem elfedni akarják a bőrhibáikat, hanem „kijavítani” azokat.
  Akik számára fontos a természetesség, a környezettudatosság és az egészség is.

  Akiknek a legfontosabb az egészségük, azaz, akik szeretnének odafigyelni magukra, meg akarják óvni a bőrüket a káros anyagoktól és a Nap káros sugaraitól, vagy csökkenteni szeretnék az idő okozta ráncosodást – még ha az teljesen természetes is 🙂

  Azoknak, akiknek problémás a bőre, és szeretnének javítani a helyzeten,

  és azoknak is, akiknek tökéletes, és azt szeretnék, ha sokáig így is maradna.

  A minitanfolyam mindenkinek hasznos, akinek fontos a saját egészsége, szépsége, és szeret mindig jóban lenni önmagával 🙂

  Mit fogsz tanulni a minitanfolyamon?

  Az Útmutató az egészséges és szép bőrhöz minitanfolyam 7 leckéből áll, amiket az email fiókodba fogunk elküldeni egy héten át, minden reggel 9 órakor.

  1.nap: Bőrtípusok

  Megnézzük, mik a leggyakrabban előforduló bőrproblémák, és mikre kell odafigyelned, ha érintett vagy valamelyikben.

  2.nap: Étkezés

  A szépség és az egészség is belülről fakad: segítünk, hogy milyen tápanyagokra van szüksége a bőrödnek, mit egyél, hogy mindent megadj neki.

  3.nap: Hidratálás

  Arról beszélgetünk, hogy miért fontos a víz, mennyi folyadékra van szükséged, és hogyan adhatod meg ezt a bőrödnek vízzel és különböző kencékkel.

  4.nap: Bőrápolás

  Segítünk kiválasztani azokat a kozmetikumokat, amikre Neked szükséged van a bőröd táplálásához, kényeztetéséhez, hidratálásához.

  5.nap: Fényvédelem

  Van élet a naptejen és a napolajon túl is, sőt! Ebben az Útmutatóban segítünk felépíteni a belső és külső fényvédelmet, hogy megóvhasd a bőröd a káros UV-sugárzástól.

  6.nap: Alapanyagok

  Arról mesélünk, milyen alapanyagok szoktak kerülni a kozmetikumokba, és megmutatjuk azt is, milyen szigorú szempontok alapján állítjuk össze az L. A. Signature termékpalettáját.

  7.nap: Lelki élet

  A bőrödre nem csak az étkezés, vagy a folyadékfogyasztás van hatással, hanem bizony a lelked épsége is. Az utolsó Útmutatóban adunk néhány tippet, hogyan legyél kipihentebb, ugyanakkor energikusabb, és természetesen szebb is!

  7 nap, 7 Útmutató – a végén pedig egészségesebb és szebb bőr vár rád!

  Mindig tanul az ember valamit, nem is gondoltam volna, hogy még tudok új dolgokat megismerni.

  H. Zsuzsa

  Kik vagyunk mi, és miért tudunk segíteni?

  Lőrik Andi és Farkas Tibor vagyunk, az egészséges bőrápolás elkötelezett követei, mert ez az alapja a szép bőrnek. De ezen túlmenően a környezet egészsége is fontos számunkra.

  Hiszünk a hazai alapanyagok és a magas hatóanyag tartalom erejében. Hiszünk a környezetbarát megoldásokban. Hiszünk a természet erejében és abban, hogy ezzel az erővel a csodaszép bőr bárki számára elérhető.

  Ezért alkottuk meg a kiváló minőségű, szuperzöld L.A. Signature natúrkozmetikumokat. Vásárlóink visszajelzései alapján rengeteget javult a bőrük állapota, imádják az egyszerű bőrápolást. Több elégedett ügyfelünk az L. A. Signature kínálatában találta meg a tökéletes bőrápoló terméket.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Meddig tart a minitanfolyam?

  A tanfolyam 1 hétig tart, minden reggel 9-kor küldjük neked az aktuális leckét. A leckéket kb 5-10 perc alatt el tudod olvasni.

  Mennyibe kerül a minitanfolyam?

  Semmibe:) Az Útmutatóval az a célunk, hogy minél több embernek tudjuk megmutatni, milyen szoros összefüggésben van a szépség és az egészség. Azt szeretnénk, ha az emberek nem csupán tüneti kezeléseket keresnének, vagy sminkkel próbálnák elfedni a bőrhibáikat, hanem az egészséges életmódnál kezdenék el a bőrápolást.

  Miért ingyenes a minitanfolyam?

  Mert az évek alatt összegyűjtött tudással és tapasztalattal abban szeretnénk neked segíteni, hogy minimális odafigyeléssel maximálisan ragyogó bőröd lehessen.

  Az én bőröm szerencsére hibátlan. Kell egyáltalán nekem a minitanfolyam?

  Az Útmutatóban elsősorban nem a bőrhibákkal, hanem a bőr egészségével foglalkozunk, ezért olyanoknak is ajánljuk, akiknek tökéletes a bőrük – és szeretnék, hogy ez sokáig így is maradjon. Olyan dolgokról is lesz benne szó, amik mindenkit érintenek, például a fényvédelem, vagy az egészséges lelki élet.

  De a szép bőr a veleszületett adottságokon múlik, nem?

  Egy szép bőr minősége a valóságban több dologból tevődik össze. Sok múlik az adottságaidon, de majdnem ennyit számítanak a bőrápolási szokások és az életviteled is.

  A genetikán nem tudsz változtatni, de a minitanfolyamon leírt tippeket felhasználva kihozhatod a bőrödből a maximumot.

  Miért éri meg végigolvasnod a minitanfolyamot?

  Mert naponta csak pár percet kell rászánnod, és sok olyan információt kapsz, ami segít bőröd egészségének, szépségének megőrzésében. Sőt, az egész testedre jótékony hatással lesznek az itt leírtak!

  Ha már sok-sok kozmetikumot kipróbáltál, de egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ez a tanfolyam kész felüdülés lesz. Olyan, multifunkcionális termékeket és módzereket mutatunk be, amikel különösebb macera nélkül gondoskodhatsz bőr%3d szépségéről. Nem kell többet 56 kencét tartanod otthon: ezek a kozmetikumok a természet elejével gondoskodnak az egészséges bőrképedről!

  Mennyire nehéz ez a minitanfolyam?

  Semennyire:) Az elméleti alapok könnyen érthetőek és megjegyezhetőek, a bőrápolási praktikák pedig nagyon hamar, észrevétlenül beépülnek a mindennapi rutinodba.

  Sokat segített az, hogy nagyon hasznos bőrápolási alapokat kaptam.

  T. Kitti