Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról




    Feketebodzás arctonik

    7 900 Ft

    150 ml

     

    A vitalizáló bodzavirág hidratálja, feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt, segít kisimítani a ráncokat. Hatásos antioxidáns és gyulladáscsökkentő. A benne található gyengéd tenzid – melynek lipidtartalma a magzatmázban is megtalálható természetes emulzió összetételével azonos – révén kíméletesen tisztítja a bőrt. Bőrnyugtató panthenolt és hidratáló ureát tartalmaz. A bodzavirág mellett a természetes erdei fenyő és levendula illóolaj biztosítja a szuperjó illatát.
    Használatát követően bársonyosan puha és hidratált bőrérzetet kapunk.

    Használat előtt felrázandó!

    7 900 Ft

    Mennyiség

    Leírás

    # reggel a vizes arcmosást követően az éjszaka kiválasztott és a bőrfelszínre került anyagokat fontos letörölni tonikkal, mert ezzel tudod eltávolítani az éjszakai szennyeződéseket. A vízzel való érintkezéstől a bőröd húzódhat, amit a tonik használatával azonnal megszüntethetsz, segítségével visszaállítod a bőröd pH-ját. Az arckrém használata előtt a tonik segíti a krém jobb felszívódását.

     

    # napközben, ha egy gyors felfrissülésre vágysz, ideális egy tonikos áttörlés

     

    # esti használatkor segíti az utolsó sminkmaradványok eltávolítását

     

    # olajos arctisztításkor ha túl sok lett az olaj, ami már nem tud kellőképpen és maradéktalanul felszívódni, a megfelelő bőr- és kényelemérzet érdekében egy tonikos vattakoronggal a felesleges olajat könnyedén eltávolíthatod

    További információk

    Összetevők

    Feketebodza hidrolátum, Urea, Glicerin, Panthenol, Cukortenzid, Parabénmentes tartósítószer, Levendula illóolaj, Erdeifenyő illóolaj

    kategóriák

    arctonik, kozmetikum

    címkék

    arctonik, hazai, káros összetevőktől mentes, LA signature, természetes

    INGREDIENTS

    Sambucus Nigra (Elder) Flower Water, Urea, Glycerin, Panthenol, Cocos glucoside, glyceryl oleate, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pinus Sylvestris Oil

    You don't have permission to register