Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  A ránctalanítás 3 pillérű csodafegyvere

  Hogyan lehet eltüntetni a ráncokat? Photoshoppal.
  Hogyan lehet késleltetni a megjelenésüket, csökkenteni a számukat és a mélységüket orvosi beavatkozás nélkül? Nézzük!
  .

  A kollagénpótlás

   

  A ráncosodást nagymértékben a kollagén hiánya okozza. A kollagén egy nagyméretű fehérje, ami nem képes a bőrön keresztül felszívódni, ezért a kollagén tartalmú kozmetikumok inkább hidratáló, mint ránctalanító funkcióval rendelkeznek. A kollagén a bőrre kenve nem növeli a bőr kollagén tartalmát, viszont remekül megköti a vizet, ezért hidratáló összetevőnek számít.

  A kollagént pótolni úgy lehet, ha állati eredetű fehérjét fogyasztunk. Az emésztés során a fehérje kisebb alkotóira, peptidekre, majd egy része utána aminosavakra bomlik. A véráramba kerülve jut el a hasznosulás helyére, és itt a szervezetünk az ún. fibroblasztok, azaz rostépítő rostok segítségével ismét kollagént szintetizál belőlük.

  Az állati eredetű fehérjét bevihetjük a szervezetünkbe állati eredetű táplálék és kollagéntabletta fogyasztásával.

  Napjainkra jelentősen megváltoztak a táplálkozási szokásaink. A mai táplálkozásból szinte teljesen hiányoznak a kollagén fehérjék, hiszen fehérje forrásaink nagy része színhúsokból származik és nem a kollagén tartalmú állati részekből (csont, bőr, ízületek, stb.). A természetes vonal híveinek ezért javasolt pacalt, kocsonyát, húslevest, körömpörköltet és hasonlókat ennie, a többieknek pedig tablettázott/kapszulázott formátumban áll rendelkezésre kollagén.

  A terápiás húsleves a maga 24-36 órás főzési idejével rendkívüli hatású. Többek között a levesbe belefőtt zselatinszerű fehérjék erőteljes gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. A hialuronsav, a kollagén, valamint a zselatinszerű fehérjék, sejtregeneráló-megújító szerepükről is ismertek.

  A kollagénszükséglet kialakítás

   

  A szervezetünk a folyamatos egyensúlyi állapot fenntartása érdekében egy építő lebontó folyamatok láncolataként állandó működésben van. A kollagénre szükség van a bőrben, az ízületekben, csontokban és porcokban is, így a bevitt fehérje ott fog hasznosulni, ahol a legnagyobb szükség van rá. A legnagyobb szükség pedig ott van, ahol a legnagyobb terhelés éri a szervezetet.

  A mindennapi mozgásunkkal, a sporttal folyamatos terhelésnek tesszük ki a szervezetünket, így alapértelmezetten a mozgásunkhoz szükségesen használja fel a szervezet a kollagén beépítését. Ahhoz, hogy az arcunkba is fokozottan kerüljön beépítésre a kollagén, az arcizmokat fokozottan szükséges mozgatni, arcjógával, arcmasszázzsal.

  A kollagén hasznosulását segíthetjük a megfelelő kiegészítő anyagok, mint vitaminok és antioxidánsok egyidejű bevitelével és külsőleges alkalmazásával.

  Így tudjuk az arcbőrünket feszesíteni. Szóval a bevitt kollagénnel és a megfelelő igénybevétellel csökkenthetjük a nagyobb ráncok mélységét és megelőzhetjük újabbak kialakulását, a kisebb ráncokat pedig eltüntethetjük. Ezen kívül az arcmasszázs fokozza a bőr hidratáltságát és feszességét, valamint a bőr kollagén- és elasztin tartalmát, azaz a rugalmasságát.

  A három pillér

   

  Az arcizmainkat az arcrolleres és gua sha kővel végzett masszázzsal mozgathatjuk, masszírozhatjuk. A kezelés során ellazulnak az arc izmai és fokozódik a vér- és nyirokkeringés. Használata csökkenti a puffadást, serkenti az elasztin- és kollagén képződést, gyorsítja a méregtelenítési és öngyógyító folyamatokat, oldja az izomblokkokat, fokozza a bőr ragyogását, sőt feszesít, kisimítja a meglévő ráncokat és csökkenti az újabbak megjelenését is.

  Az arcmasszázshoz javasolt kollagénszintézis segítő arcolajat használni. A Luxus arcolajunkban megtalálható az ehhez szükséges vadrózsa-, szőlőmag- és ligetszépeolaj, valamit bisabolol és E-vitamin.

  Szóval, a ráncok csökkentése és a fiatalosabb külső elérése érdekében alkalmazd a 3 pillérű csodafegyvert.

  1) Vigyél be a szervezetedbe kollagént

  2) Stimuláld a beépülés helyét mechanikai ingerekkel

  3) Segítsd a kollagénszintézist és a mechanikai ingert megfelelő kozmetikumokkal