Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  Szállítási és fizetési információk

  Szállítási lehetőségek

  FOXPOST csomagautomata:

  A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. A rendelést követő munkanapon átadjuk a futárnak a csomagot, és az a következő munkanapon már át is vehető a választott célautomatából.

  Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a futárszolgálat SMS-ben értesítést küld. Az üzenetben elküldött egyedi kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja.  A csomag átvételére 3 nap áll rendelkezésre.

  Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

  A csomagautomatába történő szállítás díja 1150 Ft, utánvéttel + 450 Ft.

  20.000 Ft vásárlás felett a szállítási díj INGYENES.

  Kövesd nyomon csomagod útját! Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. (https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/)

  Ingyenes visszaküldés

  Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

  Országosan már több mint 798 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

  Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát! FOXPOST csomagautomaták listája (https://www.csomagvarazslo.hu/automatakereso)

  Házhozszállítás FOXPOST Futárral:

  Legkésőbb a rendelést követő munkanapon átadjuk a futárnak a csomagot, házhoz küldés esetén két munkanap a kiszállítási idő.

  Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően SMS-ben és email-ben értesítést küld a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.

  A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a FOXPOST központi raktárába, majd visszaküldésre kerül a feladó számára.

  Házhozszállítás díja: 2150 Ft, utánvéttel + 450 Ft.

  20.000 Ft vásárlás felett a szállítási díj INGYENES.

  Bővebb információ itt található: 

  https://www.foxpost.hu/

  Fizetési lehetőségek

   

  Barion elektronikus fizetési szolgáltatás

  A webáruházakban kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

  A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  Bankkártya adatai webáruházunkhoz nem jutnak el.

  Fizetés bankkártyával

  A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

  Regisztráció esetén többé nem szükséges begépelni a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcím és jelszó. 

  https://cinemaozd.hu/images/card-payment.png

  Fizetéshez használható:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártya
  • Visa vagy Electron bankkártya
  • Amex bankkártya

  Fizetés bankkártya nélkül

  Bankkártya hiányában fizetéshez használható az előre feltölt Barion egyenleg, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel lehet feltölteni. Ebben az esetben e-mailcím és jelszó megadásával történik a fizetés.

  Bővebb információ itt található: 

  https://www.barion.com/hu/