Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  A szépítő alvás nem elvesztegetett idő

  Szükséged van valódi pihenésre és feltöltődésre? Akkor ne keress tovább, mert egyszerűen elérheted az arcmasszázs nyújtotta varázslatos élményt! Meglepő, hogy mennyien elszundítanak ennek a gyönyörűséges élménynek köszönhetően, még azok is, akik délelőtt érkeznek az időpontjukra. A masszázs nyugtató hatása valódi szépítő alvássá varázsolja az alvást pillanatait. Az életünk rohanása miatt gyakran túlterheljük magunkat, és egyre többen vágynak a plusz alvási időre.

  Tudtad, hogy egyes szállodák már felismerték ezt a jelenséget, és minőségi alvásprogramokat kínálnak az adrenalinnal teli kalandok helyett? New Yorkban és Londonban olyan szállodákat találhatsz, amelyek az „alvásturizmus” elkötelezett hívei.

  Tavaly a Park Hyatt New York bevezette az öt mesterséges intelligenciával működő szobát, ahol az ágyak figyelik a vendég pulzusát, testhőmérsékletét és mozgását, így a matrac a lehető legpihentetőbb alvás érdekében automatikusan állítja be a megfelelő pozíciót.

  Eközben egy londoni szálloda kétórás alvás-terápiát kínál, ami egy hatvan perces kannabiszolajos masszázst, jóga és meditációt tartalmaz, valamint egy kellemes „alvás dobozt”, amiben párnaspray, testolaj és más kiegészítők találhatók, amelyek elősegítik a jobb alvást.

  A Zedwell szálloda Londonban az első, ami az alvásra összpontosít, és célja, hogy meghitt fészket nyújtson, ahova az emberek teljes kikapcsolódásért érkezhetnek. A híres Trocadero épületében található hotel szobái mind szándékosan ablak nélküliek, ezáltal teremtve meg a tökéletes környezetet a békés meneküléshez.

  Régebben a vakáció leginkább a minél több látnivaló felfedezéséről és ízletes ételek élvezetéről szólt, akár az alvásidőnk kárára is. Azonban az idők változnak, és most nagyobb hangsúlyt fektetünk hosszú távú jólétünkre, különösen az alvás mennyiségére és minőségére.

  A mindennapi életünk korai keléssel és több munkával jár, az estéink pedig a (tv, mobil, laptop) kijelzők előtt telnek, az éjjeli szórakozásról, ébrenlétről nem is beszélve, ami tovább rontja alvásunk minőségét.

  Sajnos egyre több jel mutat arra, hogy ez a rohanó életmód jelentősen eltávolodott a biológiai ritmusunktól, és jelentős mentális stresszt és egészségügyi problémákat okoz sok ember számára. Ideje tehát visszaállítanunk az alvást, mint alapvető tevékenységet és szükségletet a 24 órás napi ciklusunk középpontjába!

  Fontos megjegyezni, hogy az alvás nem elvesztegetett idő! Sőt, ez az egyik legjobb dolog, amit saját magunk és az egészségünk érdekében tehetünk. És a napközbeni szunyókálás is ennek része. A szükségessége és hatékonysága egyáltalán nem alaptalan.

  👉olvass tovább.

  🌟 Sok emlős (állítólag az emlős fajok 85%-a!) naponta többször is szundikál.

  🌟 A híres feltaláló, Thomas Edison állítólag mindössze négy órát aludt éjszakánként, de napközben 20 perces pihentető szunyókálásokat tartott, melyek állítása szerint javították a figyelmét, koncentrációját, memóriáját és tanulási képességét.

  🌟 A NASA 1995-ben, 747 pilótán végzett vizsgálata szerint a napközben 40 percet pihenő pilóták (akik átlagosan 25,8 percet aludtak) 16-34%-kal jobb reakcióidőt mutattak pihentelen társaiknál.

  🌟 Egy másik kutatás szerint azok a férfiak, akik hetente legalább háromszor szundikáltak, 37%-kal kevésbé hajlamosak voltak szívproblémákra, mint azok, akik soha nem sziesztáztak.

  🌟 Egy 2008-ban készült kutatás szerint az alvás – ideértve a napközbeni szieszta időszakot is – jobban serkenti a verbális memóriát és a tanulást, mint a koffein.

  🌟 Az egészségünket is segíti, ha délután alszunk. Görög kutatók 212 emberrel végzett vizsgálata szerint a napi rendszeres szieszta vagy 45-60 perces napközbeni szunyókálás csökkenti a vérnyomást, a szív- és érrendszeri problémák, mint például a szívroham, kockázatát.

  Ne habozz tehát beiktatni egy kis napközbeni pihenést, vagy kényeztesd magad egy kellemes arcmasszázzsal. Ha teheted, az alvás szépségét tedd a mindennapi életmód részévé! 💤😊

  Ha szívesen eljönnél hozzám egy arcmasszázsra, vagy további információkat olvasnál az arcmasszázs jótékony hatásáról és az elérhető arcmasszázs csomagokról, akkor bejelentkezni ezen a számon tudsz: +36 70 459 66 70, bővebben utánaolvasni pedig ITT.