Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  Április 22. a Föld napja

  Mindig is szívügyünk volt a fenntarthatóság, és most a FÖLD napja alkalmából összeszedtünk minden lényeges pontot ezzel kapcsolatban. Ahelyett, hogy az egyszerű megoldást választottuk volna, körültekintetően mindenre odafigyeltünk és ezért olyan termékeket alkottunk meg, amelyek valódi értéket képviselnek.

   

  Alapanyagok

  Az alapanyagok a lehető legkisebb utat teszik meg a termőhelytől afürdőszobád polcáig. A jobbnál jobb minőségű, hidegen préselt magyar növényi olajok alkotják a termékeink gerincét.

  Mellőzött alapanyagok

  A termékeink nem tartalmaznak bőrre káros összetevőket, például kőolajszármazékokat, parabéneket, szilikonokat, alumínium sókat, mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint természetesen állatkísérlet mentesek. Ezeken kívül nem használunk távoli országokból származó alapanyagokat sem, így nálunk egyetlen termékben sem találkozhatsz például shea-, mangó-, vagy kakaóvajjal.

  Csomagolás & kiszállítás

  Külön hangsúlyt fektettünk a termékek üvegcsomagolására és papírdobozban történő szállítására, a felesleges környezetterhelés elkerülés érdekében. A kupakok és zárófedelek alkalmazására minimalizáltuk a műanyag használatát, valamint a csomagolás esetében a lehető legkisebb mértékben használtunk festéket.

   

  A termékedet a rendeléstől függően a lehető legkisebb méretű kartondobozba csomagoljuk, amely 100 %-ban újrahasznosított papírból készült és 100 %-ban lebomlik.

  A dobozt lezáró ragasztószalag környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított, szilikonmentes ragasztóréteggel készült.

  A termékek között kukorica alapú térkitöltőt használunk, amely komposztálható vagy vízben történő feloldással gyorsan és egyszerűen megsemmisíthető, 100%-ban lebomló anyagösszetételű.

  A számládat nem nyomtatjuk ki, kizárólag elektronikusan kapod meg.

  Mi így óvjuk a környezetünket, nemcsak a Föld napján, hanem minden alkalommal.