Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  Hogyan lesz a szőlőszemből mazsola?

  Nagyjából úgy, ahogy a szép bőrből aszott, ráncos bőr. Leegyszerűsítve: a térkitöltő szerkezet csökkenésével a külső réteg összeesik és ráncok keletkeznek.

   

  Nyilván idővel elkerülhetetlen ez a végbemenő változás, de ezt a folyamatot tudod lassítani, tudod az öregedés jeleit késleltetni.

  Hogyan?

  ? nem aszalod magad a napon. A bőröregedés látható jeleinek 80%-ért az UV sugarak a felelősek.

  ? nem jársz szoliba. Tudod kinek jó a szolárium? A szalon tulajdonosának.

  ? nem cigizel. Dohányzás hatására a bőr jóval kevesebb oxigénhez jut és a vitaminok sem képesek úgy felszívódni.

  ? megfelelően hidratálsz. A napi 2-3 liter folyadékpótlás mellett a bőröd számára is fontos biztosítani a hidratálást megfelelő kozmetikumokkal.

  Például L.A. Signature Hidratáló komplex arckrémmel.

  ? megfelelően tisztítod a bőrödet. A bőr védőrétegét alkotó hidrolipid réteget nem bántod erős tenzidekkel, savakkal, és lúgokkal, hanem gyengéd arctisztítókat használsz. Ezzel hagyod a bőrödet normálisan és egészségesen működni. Erre tökéletes megoldás a Feketebodzás arctonikunk és a Hidratáló arclemosó tejünk.

  ? megfelelően táplálkozol. A helyi és szezonális alapanyagokkal kerülhetsz a természettel a legjobb egyensúlyba. Helyezd a fókuszt a friss és nyers zöldségekre és gyümölcsökre, és ezt a bőröd is meg fogja köszönni.

  ? eleget és megfelelően alszol. Ha rászánod a megfelelő időt az alvásra, és ideális körülményeket (hőmérséklet, fény, hang, stb) is megteremted hozzá, sokat teszel egy testileg – lelkileg kipihentebb önmagadért.

  A fentiekre figyelve érd el, majd őrizd meg, hogy sokáig kicsattanóan egészséges, és csodaszép bőröd legyen!