Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  jade arcroller

  Jade köves arcmasszázs

  A jáde a kínai művészetben fontos szerepet játszó, régóta megbecsült féldrágakő. Színe általában zöld, de van szürkés, vastartalma esetén barnás vagy vöröses színű változata is. A legkeresettebb jadeit a fehér árnyalatú, zöld foltos. A jáde rollert évszázadok óta használják, melyben párosul a masszázs és a természetes ásvány okozta számos pozitív hatás. Használata fokozza a vérkeringést és felélénkíti a nyirokkeringést, ez által felüdíti a fáradt bőrt.
  jade arcroller

  Jade arcroller

   

  A jáde kőből faragott henger segítségével átmasszírozhatod a bőrödet.

  A henger használata elősegíti a vér és a szövetekben felgyülemlett nyirokfolyadék áramlását, ezáltal csökkenhet az arc puffadtsága és a finom-ráncok száma.

  Óvatosan stimulálja az arc szöveteit az izmok ellazításának és a felgyülemlett méreganyagok felszabadításának érdekében, mely simább, rugalmasabb bőrt eredményez.

  A használat során alkalmazott olajat mélyebbre juttatja a bőr szöveteibe, így azok hatása fokozottabban érvényesül. Az ásvány finoman csiszolt felülete gyengéden siklik a bőr felületén.

  A kövek természetükből kifolyólag mindig egy picit hidegebbek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Ha szeretnéd a frissítő hatást fokozni, 1-2 órára hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) is teheted a rollert.

  Csökkenti a hétköznapok okozta stresszt. A rendszeres arcmasszázs jótékony hatása elsősorban az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatokból adódik, így nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel.

   

  Gua sha masszázs lap

   

   

  A tökéletesen formatervezett masszázslapok az arc csontjaihoz illeszkedően követik az arc görbületeit.

  Az eszköz minden részének egyedi célja a bőr fiatalítása. Az arcrollerhez hasonlóan elősegíti a nyirokfolyadék és a benne lévő méreganyagok elvezetését, eltávolítja az elzáródásokat, méreganyagokat és a felesleges folyadékot. Használata nyugtatja az idegrendszert, ezáltal segít a stressz hatásainak minimalizálásában.

  A Gua-Sha köves masszázs révén a bőr táplálkozik és az izmok megerősödnek, tónusosabb és megemeltebb megjelenést eredményezve.

  A Gua-Sha köves masszázs hatására a bőr alatt megnövekedett áramlásnak számos jótékony hatását ismerjük:

  – helyreállítja a szövet mobilitását és rugalmasságát
  – feszesíti az izmokat
  – javítja a keringést és a kollagén termelést
  – egészséges ragyogást ad bőrödnek

  Használatuk

   

   

  Első használat előtt alaposan tisztítsd meg a követ. Használhatsz kis mennyiségű szappanos vizet vagy Feketebodzás arctonikos vattakorongot, de ne használj erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat! Tisztítás után mindig töröld teljesen szárazra.

  Mindig tiszta bőrön használd a követ.

  Jó, ha használsz előtte Luxus arcolajat, mivel segíti a bőr mélyebb rétegeibe való felszívódását és emellett azért is fontos, mert megkönnyíti a kő siklását a bőrön.

  Gyengéd, lassú, de határozott, nem kapkodó mozdulatokkal dolgozz.

  A rollert helyezd az arc közepére és könnyed nyomással vízszintesen görgesd el a halánték/fül irányába. Minden egyes vonalon 5x görgesd át a rollert.

  A Gua Sha esetében fektesd fel a lapot szinte vízszintesen a bőrödre, azaz a lapjával dolgozz, és ne az élével. Ez azt jelenti, hogy mindig nagyjából 15-45 fokos szöget zárjon be az arcoddal.

  Ha csak egy perced van rá, az is szuper, de ha tudsz rá 10-15 percet szánni akkor igazán át tudod adni magad a masszázs élményének.

  Használat után folyó víz alatt tisztítsd meg az eszközt, és töröld is teljesen szárazra.

  A pontos mozdulatokért ezeket a videókat tudod megnézni a roller és a gua sha használatára.

   

  Képek forrása: pexels.com