Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  L.A. Signature Luxus arcolaj

  Luxus arcolaj

  Az L.A. Signature Luxus arcolaj 15 féle olajból álló gazdag olajkeverék. Könnyed, mégis erőteljes olajok keveréke, melyek táplálják és gyógyítják a bőrt. Vitaminokban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag olajkeverék, mely minden bőrtípus számára jótékony hatással bír. Sokoldalú felhasználási lehetőséget rejt magában egy jó arcolaj keverék, és a használatában rejlő csodákon túl pedig maga az összetevő lista az, ami nagyon lényeges. Az olajkeverék organikus, finomítatlan, hidegen sajtolt olajokból és extra regeneráló hatású növényi kivonatokból áll, melyek egymás hatását erősítő szinergikus egységet alkotnak. Magas arányban tartalmaz bőrnyugtató, regeneráló hatóanyagokat, használatától a bőr megnyugszik, puha és hidratált lesz.
  L.A. Signature Luxus arcolaj

  Arcápolás

  A 15 féle, olajból álló gazdag olajkeverék, ami ugyanakkor könnyed, azonnal felszívódik és reggeltől estig hidratál. A nedvességet a bőrbe zárja, meggátolva a bőr kiszáradását és egységes bőrtónushoz segít.  Az oxidatív ártalmak és az idő előtti öregedés ellen is védi a bőrt. Nem zsírosító textúrája minden bőrtípusra jó. A jó minőségű hazai, Dunántúlról származó dió, szőlő, mandula, napraforgó, sárgabarack, ricinus olajokon kívül még tartalmaz a gyors felszívódást segítő szkvalánt és kozmetikai olajat.  Ezekhez társul még a ligetszépe, vadrózsa, homoktövis olaj. Tartalmaz még E-vitamin és bisabololt, azaz kamilla olajos kivonatát. A fő olajösszetevők bővelkednek linolénsavban, A, D és E vitaminban, ß-karotinban, melyek gyorsan és mélyre hatolnak a bőrbe, csökkentve a finomvonalak és elszíneződések láthatóságát.

  Bármilyen rutinba beilleszthető. Normál és vegyes bőrtípus esetén kiválthatja a hidratálónkat, száraz vagy érettebb bőr esetén a Hidratáló komplex arckrém mellett javasoljuk. A Luxus arcolaj minden bőrtípusra alkalmazható, a bőrjavító és -tökéletesítő tulajdonságai erősítik a bőr védekező képességét.

  • önmagában: a megtisztított, még nedves arcbőrünkre vigyünk fel egy kis mennyiséget, és egészen addig masszírozzuk be körkörös mozdulatokkal az olajat, amíg teljesen be nem szívódik.
  • arckrémmel együtt: hűvös időben, téli napokon amennyiben több időt tartózkodunk szabadban, erőteljesebb bőrtáplálásra van szükségünk. A megtisztított arcbőrön pár csepp olajat oszlassunk szét, és ezután a szokásos módon használhatjuk az arckrémünket, vagy pedig közvetlenül az adag arckrémünkhöz is cseppenthetjük

  Arctisztítás

  Az olajjal történő arctisztítás nemcsak a bőr szarulemezkéi közé megtelepedett sminkmaradványokat képes hatékonyan eltávolítani, hanem a pórusokban megült faggyúmirigy váladékot is, amely az oxidációtól és a porral, kosszal való keveredéstől fekete színezetű.

  Zsíros, pattanásos bőrtípus esetén segít kíméletesen megtisztítani a bőrt és normalizálni a faggyútermelést. Száraz bőr esetén pedig megszűnteti a hámlást.

  Maradéktalanul és nagyon kíméletesen tüntet el minden szennyeződést, faggyúmaradványt, miközben értékes tápanyagokkal és vitaminokkal tölti fel bőrt.

  • száraz, sminkelt bőrön: smink eltávolításához 2-3 pipettányi olajat oszlassunk el a tenyerünk között és a száraz, kisminkelt arcunkra körkörös mozdulatokkal vigyük fel. Az olaj segít feloldani a sminket és ezután az arclemosó tejes vattakoronggal maradéktalanul eltávolítható az összes szennyeződés az arcunkról
  • megtisztított bőrön: az olajos arctisztításhoz masszírozzunk be 1-2 pipettányi olajat az arcbőrünkbe. Egy kis méretű puha arctörlő kendőt nagyon meleg vízzel benedvesítve és kicsavarva helyezzünk fel az arcunkra 1-2 percre, majd gyengéden töröljük át vele az arcunkat. A meleg pára segítségével a bőr pórusai kitágulnak az olaj pedig alaposan kitisztítja a felgyülemlett szennyeződéseket. A zsír a zsírban oldódik elv alapján a faggyúmaradványok a bőrről teljes mértékben eltávolíthatók, tiszta, selymes bőrérzetet eredményezve.
  L.A. Signature Luxus arcolaj
  L.A. Signature Luxus arcolaj

  Arcmasszázs

  Gyakran ösztönösen dörzsölgetjük halántékunkat, szemünket, egyik kezünkkel nyomkodjuk a másik kezünket. E mozdulatokat ösztöneinkre hallgatva végezzük, mert érezzük, hogy pihentetnek, megnyugtatnak, megkönnyebbülést hoznak. Az önmasszázs nemcsak ösztönösen, hanem tudatosan is végezhető. A befektetett pár perces idő és energia bőven megtérül, ha cserébe egy picit nyugodtabb önmagunkkal találjuk szembe magunkat.

  A pihentető és stresszoldó arcmasszázs során még pluszban segítségünkre van a kellemes ellazulásban és felüdülésben a természetes dörgicsei levendula és őrségi erdeifenyő illat is.

  A megtisztított, még nedves arcbőrünkön egy pár csepp olajat oszlassuk szét.

  • kezdjük az orrnyeregnél, az orr élétől kiindulva az orr két oldalán kellemes erővel simogassuk végig ujjbeggyel az orrunkat
  • körkörös mozdulatokkal térjünk át az orcára
  • a szemkörnyék masszírozásával erősítjük, stimuláljuk a szemizmokat, ujjbeggyel simítsuk végig a szemüreg felső részét, majd alsó részének vonalát is, körkörös mozdulatokat leírva
  • menjünk fel a homlokra, a szemöldök vonalát követve kezünkkel rajzoljunk homlokunkra „szökőkutat”
  • a homlokunkról a halántékot körkörösen átdolgozva térjünk vissza orcánkra, majd az orrnyeregre
  • az állkapocs vonalát a fül felé ívelő mozdulatokkal simítsuk át
  • összezárt ujjainkkal simogassuk végig nyakunkat felfelé ívelő mozdulatokkal, majd a dekoltázsunkat körkörös mozdulatokkal masszírozzuk át

  Amikor fáradtak, stresszesek vagyunk, az olajos arcmasszázs egyszerre frissítő és nyugtató, ami segít lecsillapítani az elménket, megnyugtatni lelkünket, így kialakítva egy angyali kört.

   

   

  A képek forrása: HAROM.studio