Hírlevél feliratkozás

Íratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le újdonságainkról
  Miről fognak szólni a blogposztok?

  Az L. A. Signature [ejtsd: ella szignatúra] nagyon elkötelezett a modernkori bőrápolás fontossága mellett, ezért a kortalan szépség megőrzése érdekében három fő téma köré csoportosulnak a bejegyzések. 

  Mit?

  Kézenfekvőnek tűnik, hogy az első kérdésre a válasz a bőrünk, de ahhoz, hogy jól is tudjuk ápolni, fontos, hogy jól is ismerjük bőrünket. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a bőrünk felelős azért, hogy a nyári 35 fokos kánikulában és a téli -20 fokos időben is biztosítsa szervezetünk számára az állandó 36 fok körüli testhőmérsékletet. Az ilyen és ehhez hasonló információk által közelebb kerülhetünk bőrünk felépítésének, működésének megismeréséhez, a szebb bőrkép kialakításának elérése érdekében.

  Mivel?

  Kleopátra tejfürdőjén át nagyanyáink körömvirágos kenőcsén át a mai bőrápoló szerekig elég széles a repertoár a rendelkezésünkre álló bőrápoló készítményekből. A világ minden tájáról származó alapanyagok elérhetőek már manapság, mégis a hazai alapanyagok nagyszerűségét több szempontból is körbe fogjuk járni.

  Hogyan?

  Nem lehet eleget hangsúlyozni a tisztítás és ápolás kettősének fontosságát, de azért ezen túl még megtudhatjuk például azt is, hogy az arcunk bekrémezése nem az állcsontnál végződik. Nagyon sok választ kapunk a Hogyan kérdésre a későbbi blogposztokban a holisztikus bőrápolástól kezdve az angyali kör elméletéig.